COOLA, ROLIGA PRYLAR

Produkter per sida

Alla kan hitta något som är riktigt roligt i vårt sortiment, och vi uppdaterar ständigt vår hemsida med nya produkter. Våra produkter är inte bara roliga, coola, skrämmande eller skämtsamma. De är oerhört kreativa och unika. Vi tenderar att underhållas av udda artiklar som vi längtar efter att få visa upp för våra vänner på ett eller annat sätt. De är inte särskilt ovanligt att våra produkter har en stämningshöjande effekt på festen. Såväl barn som vuxna gläds av prylarna. Vi ser också en trend i vilka produkter som uppfattas som roligast. Därför har vi en kategori för bästsäljare, vilket innebär att man verkligen får reda på vad som går hem.
Fungadgets erbjuder en leveranstid på 1-3 arbetsdagar och fri frakt över 500 kr. Roliga prylar har aldrig varit lättare att hitta och är endast några knapptryck bort. Fungadgets är en e-butik som även har ett brett utbud av andra produkter, exempelvis presenter, coola prylar och mycket annat. Har du förslag på fler prylar som borde tas in så är det bara att du hör av dig till oss. Vi är alltid öppna för att fylla ut vårt sortiment i enlighet med våra kunders önskemål. Allt för att det ska bli så roligt som möjligt.